Over Herbers FAA

Mijn naam is Anton Herbers, geboren en getogen in Stadskanaal en sinds 1 juli 1985 werkzaam in de accountancy. 20 jaar heb ik mijn ervaring en opleidingen opgedaan bij een accountantskantoor, maar vanaf 1 januari 2006 werk ik als zelfstandig ondernemer. De eerste 6 jaar werkte ik vanuit een kantoor aan de Hoofdstraat te Stadskanaal. Door de steeds toenemende drukte hebben Liesbeth en ik besloten samen te gaan werken. I.v.m. de logistiek hebben wij ons kantoor nu aan huis.

Als belastingadviseur neem ik graag ondernemers zaken uit handen zoals het verzorgen van de loonadministratie, volledige boekhouding en de belastingaangiftes. Daarnaast geef ik ook adviezen en geef ik waar het nodig is ondersteuning binnen bedrijven.

Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Je bent bij ons geen nummer want wij geloven sterk in persoonlijk contact en aandacht. Wij willen je graag goed leren kennen, zodat wij ons werk optimaal kunnen doen en ons kunnen verdiepen in alle facetten van de persoonlijke omstandigheden.

Verder zijn wij van mening dat het laten verzorgen van de boekhouding betaalbaar mag zijn. Wij kunnen nét even iets meer bieden tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zijn niet voor niets een betaalbare boekhouder.

Ons gezamenlijke doel is dat je zonder zorgen als ondernemer met je werk bezig kan zijn en de rest met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Het eerste oriënterende gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Graag komen wij persoonlijk naar je zodat je alles bij de hand hebt.

Ons kantoor heeft openingstijden van 8.30 tot 17.30 uur.